Khamis, 6 November 2008

Kenapa Mereka Suka TAG MengeTAG???



Salam sume bertemu kite kali nie dalam ruangan pakcik berceloteh(PB)..pada kengkawan pakcik mohon maaf kerana mggu nie pakcik xdapat post ape2 pon nie pon cume kesempatan yang ada..ini kerana disebabkan keje yang terlampau2 banyak(padahal xde pon)cume xde mase nk on9..2la pakcik pon pelik dalam xsedar da berhari2 rupanya pakcik xpost artikel..nk dekat seminggu jgakla...pakcik nk tanye korang sume..pasal bab tag mengetag nie..sebenarnya pakcik xbape phm sgt pe tu..hehe..jgn mare naa...da tu plak pakcik plak kene tag sane cni...muke2 dulu si koyien tag pakcik..pas2 skang si spatt plak..pakcik bengang btul la..hehehe..guraw je..dengan tag mengetag nie kite akn dapat mengeratkan hubungan antara bloggers...btl x???walaupon haramla penah jumpe :P
Mengulas commen TeacherNunu 2...ade ke patut die nak tgu gambar pakcik ngan anak tokei tempat pakcik buat pat time..em..cikgu..tgu jela ek..nk kate pakcik janji tu xla..keje carik duitla cikgu xde makne pe pon(yeke :P)..tp pakcik berusaha jgk dapatkannya..tp pakcik akan pastikan muke pakcik di BLURkan..sbb nti orang kate skandal plak..mcm si koyien tuh..ala pe salahnya..kwn2 je kan ngomel koyien sorang2..jwb pakcik suke atila..hahahahahahahahahahahaha..jgan amik ati ek ain ;)
Sape2 yang ade tag pakcik tu siapal korang aku..ku karangkan tag..tag..tag.tag..untuk santapan korang hahahahahaha...emm..ari nie saje dekat Rm100 pakcik best baiki moto buruk pakcik tuh...da 3 tahun maknenye sume da longgar..hehehe...xpela lagpon nak bawak g jln jauh..nak pg berperang(belajarla hehe)..mggu nie pakcik last keje dan pada ari ahad nie pakcik akn pg ke kolej utk mendaftar semester ke-3...huhu..sayang plak nk tgl kn tempat keje yang hapening mcm 2 :( wlu pepon pakcik akn dtg bekeje kembali pabila cuti semester akn datang yuuuhhuuuuu....makcik2..nurse2 ank tokey...hehehe...tguu kepulangan ku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p/s-member pakcik teruja bila pakcik kate nk daftar ngan die..melompat kut ;)

2 ulasan:

nuu_OL berkata...

cik didie dah kena tagggg

~ochie~ (^_^)v berkata...

ayyyakkk pakcik.. subik ker.. huhuk.. kim salam kat motor pakcik tu.. ngeehh